16. Jan 2018

Сашо Тодоровски » СТОП за говорот на омраза!

СТОП за говорот на омраза!

Сашо Тодоровски, портпарол во СДСМ

21. Dec 2017

Дејан Ристов » Зошто Владимир Ѓорчев е најдобриот избор за претседател на ВМРО-ДПМНЕ?

Зошто Владимир Ѓорчев е најдобриот избор за претседател на ВМРО-ДПМНЕ?

Дејан Ристов, секретар на ОК на ВМРО-ДПМНЕ-Куманово и делегат на Конгресот во Валандово

17. Nov 2017

м-р Бранко Арсовски » ПАТНИ ТРОШОЦИ

ПАТНИ ТРОШОЦИ

М-р Бранко Арсовски, Поранешен пратеник во Собранието на РМ(состав 1990-1994)

11. Jul 2017

Сашо Тодоровски » Лет кон Европа

Лет кон Европа

Сашо Тодоровски, портпарол во СДСМ

07. Jun 2017

Горан Гелевски » Укинување како реформа

Укинување како реформа

Горан Гелевски - член на Комисија за образование на ОК на ВМРО-ДПМНЕ - Куманово

« Прва ‹ Претходна Следна › Последна »