Маркетинг

Kumanovonews.com ................. маркетинг

 • Поволност на е-маркетингот....
  Во споредба со останатите медиуми (летоци, плакати, билборди, весници, ТВ и радио) вашиот маркетинг буџет може да се искористи многу порационално. За многу помалку средства вашата реклама ќе дојде до многу повеќе посетители.
 • Време....
  Маркетинг кампањата, од идеја до реализација, може да се оствари дури и за еден ден
 • Флексибилност....
  Вашата реклама на интернет може да се менува и прилагодува во текот на целата кампања и тоа речиси без трошоци.
 • Достапност....
  Рекламата е активна и присутна 24 часа дневно до сите корисници на интернет без оглед на нивната географска локација.
 • Можности....
  Интернетот како нов маркетинг медиум, носи нови можности за огласување кои не постојат во класичните медиуми. Интерактивните и необични кампањи се одличен начин да се привлече вниманието на посетителите.

Контактирајте нè на следниве е-маил адреси: contact [at] kumanovonews [dot] com или info [at] kumanovonews [dot] com

Маркетинг агент:

Мери Георгиевска
mail: mgeorgievska88 [at] gmail [dot] com
тел: 077-600-031