02. Mar 2018 15:22 Ракометарите на Куманово ја пречекуваат Преспа

Ракометарите на Куманово во сабота во Спортската сала ја пречекуваат екипата на Преспа.

Thumbnail

Преспа се наоѓа на четвртата позиција на табелата со 9 победи и 4 загубени натпревари или вкупно 27 бода.

Куманово е на средината на табелата со 18 бода, односно 5 победи 3 нерешени натпревари и 5 порази.

Наптреварот започнува од 17 часот.