16. Apr 2018 09:17 Без вода 6 улици во градот

Потрошувачите на вода на шест улици во градот денеска ќе имаат прекин во водоснабдувањето.

Thumbnail

Според надлежните од ЈП „Водовод“, поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат: улиците Скопска, Карадачки Одреди, Ристо Романовски, Јован Поповиќ, Никола Тесла и улица 425.