07. Mar 2018 16:43 Пензионерска музичко-поетска вечер

Здружението на пензионери Куманово, вечерва организира музичко-поетска вечер по повод празникот на жената Осми март.

Thumbnail

Манифестацијата ќе се одржи во салата на Домот на занаетчии со почеток во 18 часот. Влезот е слободен.