07. Mar 2018 12:11 Трибина „Инстанбулската конвенција и борбата против насилство“

Форумот на жени на СДСМ  Куманово, вечерва во 19 часот во кружната сала на зградата на Комитет, организира трибина на тема „Инстанбулската конвенција и борбата против насилство“.

Thumbnail

Воведничар ќе биде Јована Тренчевска од Министерството за труд и социјална политика.