28. Sep 2017 09:25 Нов албум и турнеја на кумановскиот бенд KHARA

Кумановската рок група KHARA издаде нов, втор по ред албум.

Thumbnail

На ова издание се наоѓа материјалот снимен за потребите на документарниот филм EXILE 2.0 на францускиот режисер Феликс Брасиер. Албумот официјално излезе на 24. септември и за сега е достапен само дигитално, може да се преслушува Youtube, а на крајот на октомври ќе биде достапен и на аудио касета, - соопштуваат од групата.

Албумот е сниман и продуциран во ММ Студио од Милош Краљевски, а дизајнот за омотот го направи Никола Радуловиќ.